Serial Maryam Part 11

Actrita care interpreteaza rolul principal, despre personajul sau : “Meryem se afla intr-o continua lupta cu ea insasi”.

Miercuri, 4 iulie, de la ora 20:00, Kanal D incepe difuzarea unei noi povesti captivante despre iubire neconditionata, sacrificiu, rataciri si regasiri – serialului turcesc „Meryem”.

Personaj feminin central al productiei, Meryem este o femeie aparent fragila, care are insa puterea extraordinara de a-si asuma o crima in numele barbatului iubit.

Viata ei se deruleaza periculos intre doua caractere masculine puternice: Oktay – un procuror care ar face orice pentru cariera si influenta, si Savas, tanarul care isi pierde iubita in teribilul accident si care e haituit de dorinta de razbunare.

Nu pierdeti incepand de miercuri, 4 iulie, incepand cu ora 20:00, la Kanal D, o poveste plina de tensiune, povesti de dragoste complicate si rasturnari de situatie, intr-o productie memorabila – „Meryem”!

Serialul „Dragoste si ura” urmeaza sa fie difuzat luni si marti,  va ajunge la final pe 10 iulie, iar incepand din 16 iulie, de la ora 20:00, „Meryem” va fi difuzat de luni pana vineri, de ora 20:00.

DOWNLOAD 480P

DOWNLOAD 240P

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 5 =